Pages

Saturday 18 March 2017

Paprastas ir Patikimas Tarptautinis Kroviniu Pervežimas Sunkvezimiais Su Transportify.eu


Transportify.eu siūlo greitai ir lengvai palyginti kainas daliniu ir pilnu krovinių gabenimui iš Europos. Jums tereikia tik pasirinkti vaziavimo kryptį! Musu imone palaiko partnerystės ryšius su daugeliu ivairiu dydziu keliu transporto įmonėms, ir ekspeditoriais. Musu klientai visada gali tikėtis geriausio pasiulymo rinkoje ir geriausiomis kainomis, taip pat specialiųjų sąlygų transportui, įskaitant temperaturiunius krovinius.


Dėl didžiulės patirties dirbant su įvairių įmonių, Transportify.eu siūlo paslaugas krovinių vezimui ir krovinių pristatymą (1k). Ivairių transporto įmonių rodymas vienme sustiprintame tinkle leidžia parodyti lankstu pasiulyma klientams, taippat padeda sumažinti klientu laiką ir išlaidas.


Galėsite pasirinkti kroviniu gabenimas įgyvendinima savo būdu: automobiliu, lėktuvu, traukiniu ar jūra. Visos paslaugos yra prieinamos juridiniams ir privatiems asmenims. Klientai gali gauti pilną transporto ir logistikos, muitinės ir tarpininkavimo paslaugas, taip pat krovinys draudimo paslaugas.
Yra daug privalumų, bendradarbiaujant su Transportify.eu, pavyzdziui:

  • Pristatymas gali būti iš visos Europos
  • Galite palyginti kainas ir pasirinkti patraukliausią variantą
  • Pristatymas gali būti atliekamas skirtingų tipų transporto
  • bet kokio dydžio, tūrio ir svorio, daliniai kroviniai įskaitant krovinių pristatymą ir vezima.
  •  Galėsite rinktis patikimiausias keliu transporto krovinių gabenima
  • mokejimas uz kroviniu gabenima per Transportify.eu mokejimo sistema užtikrina tiek kliento tiek vežėjo saugumą. Transporto įmonė gaus lėšų, tik jeigu klientui bus ivykdyta pristatymas.


Tarptautinis kroviniu gabenimo tinklas Transportify.eu nuolat auga ir plečiasi, tam kad pateiktumeme klientams geriausias pasiūlymas rinkoje. Tuo pačiu metu, tiekėjų gali laisvai galite patalpinti ir reklamuoti savo maršrutus Transportify.eu sistemoje, kuri leis pritraukti klientus ir padėti planuoti ir optimizuoti kroviniu vezimo procesus.



Paprasta valdymo sistema leis jums pateikti užsakymą be sunkumų, atlikti mokėjimą, ir stebėti visą vezimo procesą. Jūs įvertinsite paprastumą, patikimumą, saugumą ir patogumą tarptautinių krovinių gabenimo procese su Transportify.eu. Partnerių tinklas apima daugelį Europos miestų, todėl jūs galite pasirinkti tikslu maršrutą ir pristatymo  taška.


Visi leistini pasiūlymų bus įrašytas ir jūs galite matyti juos ir palyginti kainas. Visas procesas yra paprastas, todel padės jums sumažinti laiko ir materialinių sąnaudų, ir galiausiai jums bus suteikta galimybė išvengti nereikalingų problemų.

Naudokites Transportify.eu jau šiandien ir gaukite prekes kuo greičiau!

No comments:

Post a Comment